Begeleide intervisie

12/06/2016
 
Wil jouw team intervisie gaan doen, maar weten jullie nog niet goed hoe? Doe je al een tijdje intervisie met je team, maar hebben jullie behoefte je Oplossingsgerichte intervisievaardigheden weer een nieuwe impuls te geven?
Vraagkracht heeft ervaren intervisiebegeleiders in huis die op een Oplossingsgerichte manier met jullie team aan de slag kunnen. We beschikken over een heleboel verschillende werkvormen, die steeds worden aangepast aan de groep en aan de wens van degene die een vraag heeft. De basis is altijd oplossingsgericht, dat wil zeggen: op zoek naar wat werkt, de inbrenger van de vraag laten ervaren wat hij of zij al goed doet en met z'n allen allerlei ideeën aandragen waar je als inbrenger mee verder kan, zonder iets op te leggen. 

Deelnemers ervaren deze manier van intervisie doen als heel plezierig, stimulerend en echt helpend. Daarnaast zeggen mensen vaak dat ze het effect op het team ook heel fijn vinden: je vindt elkaar weer rond wat er ook nog allemaal wél goed gaat en ontdekt samen manieren om nóg beter te worden!

Wil je meer weten, stuur dan een mailtje naar ons team in Brabant of in Zeeland, en wij nemen contact met je op. Of kijk op onze pagina over Supervisie en Intervisie
 
*** Eigen uitgave: onze Vraagkracht waaier over Oplossingsgerichte Intervisie.
Hier te bestellen! ***
 
Home > Actueel
 

Vragen?

Laat het ons weten

Direct naar inschrijven

Postadres

Zeeland
Postbus 18
4330 AA Middelburg
 

Brabant
Druivenstraat 65
​4816 KB Breda
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

Vraagkracht Zeeland
VerlengdeWalstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Vraagkracht Brabant
Druivenstraat 65
4816 KB Breda

 
Actueel